Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

04 Липня, 2018 р., 08:56
                                    
28 Червня, 2018 р., 13:31
      Громадська організація «Молодь - безпека та справедливість» та Програма розвитку ООН «Відновлення і розбудова миру» цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з до­брою репутацією надати запечатані цінові пропозиції для вико­нання робіт у межах мікропроекту «Будівництво (встановлен­ня) дорожніх зупинок громадського транспорту на території Тетерівської територіальної громади Житомирського району Житомирської області».  
16 Червня, 2018 р., 13:32
«Бери відповідальність за своє здоров‘я, бери відповідальність за свою громаду» - Янтомас Хімстра, директор UNDP Ukraine / ПРООН в Україні на відкритті велотуру сьогодні у селі Кропивня на Житомирщині.
15 Червня, 2018 р., 10:06
             Зі святкової сцени медикам громади лунали слова привітання від сільського голови Тетерівської об’єднаної територіальної громади В.Ф. Ільницької, начальника відділу охорони здоров’я Тетерівської сільської ради С.Л. Ватраля.
08 Червня, 2018 р., 08:33
  30.05.2018р. в рамках договору про співпрацю на терени Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області завітала делегація гміни Яблонна Люблінського воєводства Республіки Польща. Учасниками делегації були як дорослі так і учні освітніх закладів гміни Яблонної
01 Червня, 2018 р., 10:35
Головний спеціаліст з кадрового забезпечення  відділу юридично-кадрової служби та військового обліку Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь