Тетерівська об'єднана територіальна громада
Житомирська обл. Житомирський р-н.
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

06 Грудня, 2022 р., 15:05
Українська армія - сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести з собою перемогу! Слава Збройним Силам України! Слава Україні!
29 Листопада, 2022 р., 14:21
Завтра відбудеться прощання із загиблим Героєм – Кауркіним В'ячеславом Валерійовичем.
26 Листопада, 2022 р., 15:51
День пам'яті відзначають щороку у четверту суботу листопада. За традицією, українці запалюють у своїх оселях свічку пам'яті на вшанування загиблих від штучного голоду.
25 Листопада, 2022 р., 15:43
ОГОЛОШЕННЯ про проведення процедури громадських обговорень щодо врахування інтересів під час розроблення детального плану території земельних ділянок:
25 Листопада, 2022 р., 15:37
ОГОЛОШЕННЯ про проведення процедури громадських обговорень щодо врахування інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки розташованої за адресою на території Високопічської сільської ради Житомирського району, Житомирської області.
24 Листопада, 2022 р., 15:19
Завтра відбудеться прощання із загиблим Героєм – Гайченя Павлом Петровичем
24 Листопада, 2022 р., 11:11
Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги Житомирського району працює за підтримки UNFPA, фонду ООН у галузі народонаселення у координації з Офісом Віцеприм’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Міністерством соціальної політики України, ГО Інноваційні соціальні рішення, завдяки фінансовій підтримці урядів Канади та США (Бюро гуманітарної допомоги USAID), а також Гуманітарного Фонду для України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь